Redwing


Je hebt een paar mooie boots van Redwing gekocht. Ondanks dat deze boots kwalitatief heel goed zijn, zullen de zolen net als bij alls andere boots (uiteindelijk) gaan slijten, en in sommige gevallen zelfs een breuk in de zool veroorzaken. Dan kun je er voor kiezen om nieuwe Redwing boots te kopen maar een andere en goedkopere mogelijkheid is het laten repareren van je boots!

Nieuwe zolen (onderwerken)

 

Bij de Onderwerken Specialist hebben wij de beste oplossing voor dit probleem. Je kunt kiezen uit 2 opties.

Optie 1 : een nieuw onderwerk van Itshide in uitvoering naar keuze (Commando of Golfer). Dit onderwerk wordt vast genaaid aan de rand van de schoen, waarna een hak geplaatst wordt.

 

1. De gekozen zool wordt geplaatst en vast gestikt


2. Daarna wordt de hak geplaatst


3. Je Redwing boots zijn nu voorzien van
Itshide 'Commando' onderwerken


Optie 2 : kies je voor deze optie, dan plaatsen wij eerst een leren tussenzool die vast wordt genaaid op de rand van de schoen, voordat het onderwerk geplaatst wordt. In dit geval kun je kiezen voor de onderwerken Gumlite (3 soorten) of de Morflex (zwart of wit).

 

Versleten onderwerken


De oude zool wordt verwijderd waarna er een leren tussenzool geplaatst wordt


Nieuwe Vibram onderwerk Gumlite Liverpool


Kies je onderwerk, geef op het reparatieformulier aan welk onderwerk jij het beste vind voor je Redwing boots, en wij doen de rest!
(Noteer bijv. Optie 1, Itshide Commando bruin)


Kies hier jouw nieuwe onderwerken ⇩

 

* In sommige (uitzonderlijke) gevallen kan het zijn dat het onderwerk dat je gekozen hebt niet bij de schoenen past, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Optie 1

itshide onderwerk Commando

Stoere, extreem slijtvaste rubber zolen. De zool is 12,5mm dik en in zwart, bruin en caramel. De losse hak wordt geplaatst in de juiste verhouding met zool.


Itshide onderwerk Golfer

Stoer en stijlvolle rubber zolen die extreem slijtvast zijn. De zool is 8mm dik en in zwart en bruin. De hak wordt geplaatst in de juiste verhouding met zool.


Optie 2

Vibram onderwerk Gumlite
Liverpool (2600)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een fijn geribbeld profiel, in zwart en bruin. De zool is 10mm dik en de hak heeft een hoogte van 24mm. Maat 36 t/m 49.


Vibram onderwerk Gumlite
Heidelberg (2668)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een fijn geblokt profiel, in zwart en bruin. De hak (22mm) loopt 'rustig' over in de zool (8mm). Maat 36 t/m 49.


Vibram onderwerk Gumlite
Odessa (2640)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een grof geblokt profiel, in zwart en bruin. De zool is 10mm dik en de hak heeft een hoogte van 24mm. Maat 36 t/m 47.


Vibram onderwerk Morflex

Slijtvaste, licht gewicht zool met een fijn ribbel profiel en sleehak. 
Maat 36 t/m 46 in zwart en wit.


Extra opties