DubarryJe hebt een paar prachtige, dure Dubarry laarzen gekocht. Dan is het enorm balen
als de zool volledig scheurt, of poreus is geworden. Dit gebeurd vaak na verloop van tijd, en meestal wanneer je de laarzen na een lange tijd weer gaat dragen. In deze tussentijd is de zool uitgedroogd. Nieuwe zolen (onderwerken)

 

Bij de Onderwerken Specialist hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem. Wij plaatsen een volledig origineel vibram onderwerk (tussenzool en loopzool) onder je Dubarry laarzen. De binnenkant van deze laarzen is gemaakt van Gore-Tex, dat is een speciaal materiaal, waarin niet gestikt mag worden, omdat dan de laarzen niet meer waterdicht zouden zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom lijmen wij elke laag op een speciale manier zodat stikken niet nodig is en je laarzen waterdicht blijven, dit maakt ze dan ook uiterst geschikt voor de watersport. Een bijkomend voordeel is dat de onderwerken die wij plaatsen volledig van rubber zijn, waardoor ze veel langer meegaan dan de oorspronkelijke zolen. Ook geven deze onderwerken niet af en hebben ze een goed profiel voor de beste grip.

 

Zolen zijn volledig losgelaten omdat de tussenzool uitgedroogd is.

Nieuwe Vibram Wintercity onderwerken.

Kies hier jouw nieuwe onderwerken ⇩


Er zijn eindeloos veel onderwerken maar wij hebben de meest geschikte onderwerken voor Dubarry laarzen hier voor jou op een rijtje gezet. Kies je onderwerk, noteer op je reparatieformulier welk onderwerk jij graag zou willen, en wij doen de rest! 
(Noteer bijv. onderwerk Rothorn)


* In sommige (uitzonderlijke) gevallen kan het zijn dat het onderwerk dat je gekozen hebt niet bij de schoenen past, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.


Vibram onderwerk Rothorn

Door de stevigheid is dit de perfecte zool voor Dubarry laarzen. Door de hoge rand zijn oude contouren niet meer zichtbaar. Deze zool is een stuk steviger dan de Wintercity zolen. Maat 36 t/m 47.


Vibram onderwerk Wintercity

Deze zool is erg soepel en geeft daarom ook een fijn gevoel bij het wandelen. Door de hoge rand zijn oude contouren niet zichtbaar. Maat 38 t/m 46.Extra opties