Greve


Het merk Greve staat bekend om zijn kwalitatief goede leren schoenen, die vaak bestaan uit kernleer. Wanneer jij je schoenen goed onderhoud kun je heel lang met een paar Greve schoenen doen. Maar.. hoe goed je ze ook onderhoud, je ontkomt er niet aan dat de zolen en hakken van je Greve schoenen beginnen te slijten. Bij de Onderwerken Specialist repareren wij je Greve schoenen weer met het beste materiaal.

Nieuwe zolen en hakken

Bij de Onderwerken Specialist repareren wij je Greve schoenen met JR lerenzolen en originele Greve hakken. Alle reparaties zijn in combinatie met een paar hakken naar keuze. Nadat je hebt gekozen welke originele hakken je wilt, kun je een keuze maken voor de zolen, daar zijn 2 opties (maakwijzes) voor. 

Nieuwe lerenzolen & Greve tiphak


 

Optie 1 : Halve zolen. Je kunt kiezen voor de standaard JR lerenzolen of voor de JR lerenzolen met een rubber inleg stuk. De zolen worden origineel vast gestikt en gebeitst.

 

JR lerenzolen en Greve rubberhak


Optie 2 : Je kunt ook kiezen voor langzolen, het verschil tussen langzolen en halve zolen is dat er bij langzolen geen 'aanslag' (begin van de zool) te zien is. Wanneer je dus kiest voor een leren langzool, zijn de zolen van jouw Greve schoenen weer volledig nieuw en niet 'zichtbaar' gerepareerd. 

De oude zolen worden verwijderd en de tussenlaag van kurk wordt (indien nodig) hersteld

De gekozen langzolen worden weer origineel vast gestikt

Je Greve schoenen zijn nu voorzien van nieuwe JR leren langzolen


Alle Greve schoenreparaties bestaan uit een paar nieuwe hakken en nieuwe zolen. Kies dus eerst je hakken, en daarna de zolen die jij graag onder je Greve schoenen zou willen. Noteer dit op het reparatieformulier en wij doen de rest!
(Noteer bijvoorbeeld 'Greve Tiphak en JR lerenzolen')

 

Maak hier jouw keuze hakken ⇩

Greve rubberhak


Greve tiphak


Maak hier jouw keuze zolen ⇩

JR Lerenzolen

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De oude zolen worden verwijderd, de nieuwe JR lerenzolen met een dikte van 5mm (worden weer vast gestikt als dit de maakwijze van jouw Greve schoenen is) beitsen we weer mooi op.


JR Lerenzolen 
(met rubber inleg)

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De oude zolen worden verwijderd, de nieuwe JR lerenzolen met een rubber inleg en een dikte van 5mm (worden weer vast gestikt als dit de maakwijze van jouw Greve schoenen is) beitsen we weer mooi op.


JR leren langzolen
(aanslagloze zolen)

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De hakken (inclusief de hak opbouw) en de oude zolen worden volledig verwijderd. De nieuwe JR leren langzolen met een dikte van 5mm worden origineel vast gestikt.
Extra opties