Van Bommel


Één van de meest bekende schoenenmerken van Nederland, Van BommelWanneer je een paar mooie Van Bommel schoenen hebt, wil je ze dan ook graag mooi houden, dus is het onderhouden van je schoenen erg belangrijk. Daar hoort het optijd laten verzolen en verhakken van je schoenen ook bij!Nieuwe zolen en hakken

Bij de Onderwerken Specialist repareren wij jouw van Bommel schoenen weer origineel. Alle reparaties zijn in combinatie met een paar originele van Bommel hakken naar keuze. Nadat je hebt gekozen welke originele hakken je wilt, kun je een keuze maken voor de zolen, daar zijn 2 opties (maakwijzes) voor. 

Van Bommel leren langzolen &
Van Bommel rubberhakken


 


Optie
 1 : Halve zolen. Je kunt kiezen voor een originele van Bommel lerenzolen of 
Van Bommel Ultrafit zolen. De zolen worden origineel vast gestikt en gebeitst.

Van Bommel lerenzolen (gestikt)
& Van Bommel rubberhakken


Optie 2 : Je kunt ook kiezen voor langzolen, het verschil tussen langzolen en halve zolen is dat er bij een langzolen geen 'aanslag' (begin van de zool) te zien is. Wanneer je kiest voor leren langzolen kun je kiezen voor de standaard van Bommel langzolen of voor de Van Bommel Ultrafit langzolen. Hebben jouw Van Bommel schoenen rubberzolen? Dan kun je een keuze maken uit 4 kleuren Van Bommel TPU langzolen. Voor Van Bommel bootschoenen zijn er een speciale onderwerken met profiel.

De oude zolen worden verwijderd en de tussenlaag van kurk wordt (indien nodig) hersteld

De gekozen langzolen worden weer origineel vast gestikt


Je Van Bommel schoenen zijn nu voorzien van volledig nieuwe, blauwe 
TPU langzolen


Maak je keuze, noteer op het reparatieformulier welk optie jij het beste vind voor jouw van Bommel schoenen, en wij doen de rest!

(Noteer bijv. van Bommel 'Floris' hak blauw, Ultrafit lerenzolen) 

Kies hier jouw nieuwe hakken ⇩

Van Bommel rubberhak


Van Bommel 'F' rubberhak


Van Bommel 'Floris' hak
(Zwart, Blauw en Bruin)


Van Bommel tiphak
(Blauw en Zwart)


Kies hier jouw nieuwe zolen ⇩

Van Bommel lerenzolen

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De oude zolen worden verwijderd, de nieuwe Van Bommel lerenzolen met een dikte van 5mm worden weer origineel vast gestikt en weer mooi op gebeitst.


Van Bommel Ultrafit lerenzolen

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De oude zolen worden verwijderd, de nieuwe Van Bommel Ultrafit lerenzolen met een dikte van 5mm worden weer origineel vast gestikt en weer mooi op gebeitst.


Van Bommel leren langzolen
(Aanslagloze zolen)

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De hakken (inclusief de hak opbouw) en de oude zolen worden volledig verwijderd. De nieuwe van Bommel leren langzolen met een dikte van 5mm worden origineel vast gestikt.


Van Bommel TPU langzolen
(Aanslagloze zolen)

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

TPU is de afkorting van Thermoplastic Polyurethane. Dit materiaal is erg stevig en slijtvast, waardoor de loopzool extra lang mee gaat. Ook is deze langzool olie- en zuurbestendig . De van Bommel TPU langzolen zijn verkrijgbaar in  blauw, zwart, donkerbruin en honing.


Van Bommel Ultrafit langzolen
(Aanslagloze zolen)

(Prijs inclusief hakken naar keuze)

De hakken (inclusief de hak opbouw) en de oude zolen worden volledig verwijderd. De nieuwe van Bommel Ultrafit leren langzolen met een dikte van 5mm worden origineel vast gestikt.

 


Van Bommel Boot onderwerkExtra opties