Sneakers


Sneakers, wie heeft ze niet? Sneakers zijn de meest gedragen schoenen van deze tijd, toch worden ze vaak nog weggegooid omdat er gedacht wordt dat sneakers niet gerepareerd kunnen worden maar dat is niet waar! 

Laten de zolen van je sneakers los en zijn ze versleten? Laat ze repareren! Van Dsquared tot Harris, voor elke sneaker is een goede reparatie mogelijk.Nieuwe onderwerken

Bij de Onderwerken Specialist hebben we 2 opties voor het repareren van sneakers. Een compleet nieuw origineel Vibram onderwerk of een nieuwe loopzool. Bij een nieuw onderwerk krijg je een volledig nieuwe zool inclusief rand, die weer vast gestikt wordt aan de schoen. Als je kiest voor een nieuwe loopzool halen we het versleten gedeelte van de zool weg en plaatsen daar een nieuwe loopzool voor terug. 

 

Nieuwe Vibram Ripple onderwerken (Harris sneakers)


Nieuwe Padel loopzolen


Nieuwe Vibram Strighton onderwerken.


Nieuwe Urbasa loopzolen


Kies hier jouw nieuwe onderwerk ⇩

Er zijn eindeloos veel onderwerken en loopzolen maar wij hebben de meest geschikte voor Sneakers hier voor jou op een rijtje gezet. Kies je onderwerk of loopzool, noteer op je reparatieformulier welke jij graag zou willen, en wij doen de rest!
(Noteer bijv. Andes loopzool Padel geel)


* In sommige (uitzonderlijke) gevallen kan het zijn dat het onderwerk dat je gekozen hebt niet bij de schoenen past, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.


Vibram onderwerk Strighton 
(Wit)

Een witte hoge kuipzool speciaal
voor sneakers. Geinspireerd op het kuiltjes effect van een golfbal. Maat 36 t/m 46.


Vibram onderwerk Strighton 
(Zwart)

Een zwarte hoge kuipzool speciaal
voor sneakers. Geinspireerd op het kuiltjes effect van een golfbal. Maat 36 t/m 46.


Vibram onderwerk Ripple 

Een lichtgewicht zool van 6mm dik. Deze slijt vaste zool, speciaal voor Harris Sneakers is in zwart,wit en beige. Maat 40 t/m 46. 


Urbasa loopzool

Loopzool met profiel, perfect voor wanneer je wat extra grip wil onder je sneakers. Deze loopzool is verkrijgbaar in 6 kleuren.


Andes loopzool Padel

Deze loopzool met een dikte van 4mm en een visgraatprofiel is perfect voor elke sneaker. De loopzool is verkrijgbaar in 12 kleuren! Extra opties