Extra Opties


Naast de keuze voor een onderwerk kun je bij de Onderwerken Specialist ook nog kiezen voor een aantal extra opties zoals een (kleinere) reparatie. Waaronder, een nieuwe veterhaak, een hielvoering reparatie of het plaatsen van een stootrand (bergschoenen). Je kunt ook kiezen voor nieuwe bergschoenveters of iets mee bestellen uit ons assortiment onderhoudsmiddelen

Reparaties


Hielvoering

Bij een hielvoering reparatie plaatsen wij een nieuw stuk leer in de achterkant van de schoen. Dit leer is sterk maar tegelijkertijd ook erg soepel waardoor je er geen last van hebt tijdens het dragen. Wij proberen altijd zo dichtbij mogelijk de originele kleur voering te blijven.


Stootrand

Een stootrand is voor extra bescherming tegen water en het stoten tegen bijvoorbeeld stenen of takken. Na verloop van tijd kunnen de randen loslaten of scheuren het is dan raadzaam om bij het plaatsen van een nieuw onderwerk ook gelijk te kiezen voor een nieuwe stootrand.


Stootneus

Een stootneus is voor extra bescherming tegen water en het stoten tegen bijvoorbeeld stenen of takken. Na verloop van tijd kunnen de neuzen loslaten of scheuren het is dan raadzaam om bij het plaatsen van een nieuw onderwerk ook gelijk te kiezen voor een nieuwe stootneus.


Van Bommel ½ inlegzolen


Van Bommel ½ inlegzool Pink


Van Lier ½ inlegzoolOnderhoudsmiddelen

Carbonspray Pro

De Collonil Carbon Pro is het beste product in zijn soort en geschikt voor alle materialen. Deze extreem sterke protector spray is geïnspireerd op de carbon technologie. Er ontstaat bij gebruik van de Carbon Pro spray, een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil.


Carbonspray Wax

De Collonil Carbon Wax is een enorm sterke protector spray die bescherming bied tegen vocht en vuil. De wax variant is speciaal gemaakt voor glad leer. Het verschil met de 'Carbon Pro' is de toevoeging van verzorgende wassen zodat je de schoenen niet alleen beschermt tegen water en vuil maar ook voed en daardoor van binnen uit beschermt.


Outdoorwax

Bama Outdoorwax is voor gevet nubuck en gewaxed leer. Outdoor Wax beschermt en verzorgt het leer. Zeer geschikt voor wandelschoenen en bergschoenen. Deze kleurloze wax zal de oorspronkelijke eigenschappen van het leer weer ophalen.
Nanex Protector Eco

Nanex Protector Eco is 100% biologisch en ecologisch. De protector bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu. Beschermt je bergschoenen en sneakers tegen water en vlekken tot wel 3 maanden lang.


Nanex Cleaner Eco

Nanex Cleaner Eco bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch afbreekbaar. De cleaner is uitermate geschikt voor het schoonmaken van sneakers.Rapide Rubber Polish

De rubber polish van Rapide voorkomt het uitdrogen van rubber. Met deze spray voorkom je het uitdrogen van de stootranden en de stootneuzen van je bergschoenen.


Famaco Lak Olie

De Famaco lak olie voed het lakleer en verlengt daarmee de levensduur van je schoenen. Naast het voeden maakt de olie het leer weer soepel en mooi glanzend. Deze olie is perfect voor het onderhouden en opfrissen
van je Dr. Martens.

(Verkrijgbaar in zwart en kleurloos)Bama Balance Inlegzolen

De nieuwe Bama Balance inlegzolen bieden meer grip en stabiliteit. De inlegzool absorbeert schokken , de ondersteuning voor de middenvoetboog vermindert de druk en daarmee ook pijn bij hiel en voorvoet. Daarmee is deze comfortabele inlegzool uitermate geschikt voor je bergschoenen of boots maar ook voor sneakers is deze inlegzool perfect.

(Verkrijgbaar in maat 36 t/m 48)


Veters

Bergschoenveters

Verkrijgbaar in 90 , 120 , 150 en 180 centimeter.

1. Beige-Bruin


2. Zwart-Grijs


3. Bruin-Beige


4. Grijs-Rood


5. Grijs-Geel


6. Donker Blauw-Blauw


7. Geel-Bruin


8. Zwart


9. Donker Blauw-Bruin


10. Bruin


Van Bommel veters

Verkrijgbaar in 80 centimeter.

11. Zwart


12. Donkerbruin


13. Cognac


14. Bordeaux


15. Kobaltblauw


16. Grijs


17. Beige


18. Offwhite