Sendra


Wanneer je houd van kwalitatief goede cowboy laarzen, kom je al snel uit bij Sendra. De cowboy laarzen zijn er in vele soorten en maten, en zijn ook vaak behoorlijk prijzig. Dan is het extra vervelend als je zolen en/of hakken versleten zijn. Bij de Onderwerken Specialist repareren wij je laarzen voor een goede prijs. 

 

 

Nieuwe zolen en hakken

Wij hebben verschillende opties voor jouw Sendra laarzen. Wanneer de laarzen nog nieuw zijn of er weinig slijtage is aan de loopzool kunnen wij een beschermzool plaatsen, deze beschermt de loopzool en zo houd je de originele loopzool intact. Wanneer de zool behoorlijk versleten is kun je kiezen voor een volledig nieuwe rubberzool of voor een lerenzool, deze stikken wij weer vast zoals ze origineel ook gestikt worden, aan de rand van de laars. 

 

Nieuwe lerenzolen (gestikt)
& Eno rubberhakken


Nieuwe rubber zolen (gestikt)


Nieuwe Leren zolen (gestikt) & Eno hakken


Nieuwe beschermzolen & Eno hakken


Kies hier jouw nieuwe zolen en hakken ⇩

Alle getoonde prijzen zijn inclusief een paar nieuwe Indiana Eno hakken. Deze hak is 8mm dik en daarmee perfect voor jouw Sendra laarzen. Je kunt kiezen voor zwart of bruin.

Op het reparatieformulier kun je aangeven wat voor reparatie je graag wilt.
(noteer bijv. Rubberzolen zwart, hak bruin)


Beschermzolen
(inclusief hakken)

Beschermt de originele loopzool. In de kleuren zwart of havanna.Rubberzolen
(inclusief hakken)

De oude zool wordt volledig verwijderd, de 5mm dikke rubberzool wordt weer vast gestikt op de rand van de schoen. De zolen zijn verkrijgbaar in zwart, bruin of havanna.


Lerenzolen
(inclusief hakken)

De oude zool wordt volledig verwijderd, de 5mm dikke lerenzool wordt weer vast gestikt op de rand van de schoen. Daarna wordt de zool in bijhorende kleur gebeitst.Extra opties