TimberlandJe hebt een paar mooie boots van Timberland. Dan is het heel vervelend wanneer de zolen en de hakken beginnen te slijten. Hierdoor lopen de boots niet meer zo lekker en verliezen ze ook de grip

 

Nieuwe zolen (onderwerken)

 

Bij de Onderwerken Specialist hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem. Wij plaatsen een volledig origineel Vibram onderwerk onder je Timberland boots. Door te kiezen voor een nieuw onderwerk heb je weer de juiste hoeveelheid profiel, en zien ze er weer uit als nieuw! 

 

Versleten onderwerken


Nieuwe Vibram onderwerken Gumlite Heidelberg


Nieuwe Vibram onderwerken Gloxi


Kies hier jouw nieuwe onderwerken ⇩

 

Er zijn eindeloos veel onderwerken maar wij hebben de meest geschikte onderwerken voor Timberland hier voor jou op een rijtje gezet. Kies je onderwerk, noteer op je reparatieformulier welk onderwerk jij graag zou willen, en wij doen de rest!
(Noteer bijv. Gumlite Odessa zwart)

 

* In sommige (uitzonderlijke) gevallen kan het zijn dat het onderwerk dat je gekozen hebt niet bij de schoenen past, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.


Vibram onderwerk Gumlite
Liverpool (2600)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een fijn geribbeld profiel, in zwart en bruin. De zool is 10mm dik en de hak heeft een hoogte van 24mm. Maat 36 t/m 49.


Vibram onderwerk Gumlite
Heidelberg (2668)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een fijn geblokt profiel, in zwart en bruin. De hak (22mm) loopt 'rustig' over in de zool (8mm). Maat 36 t/m 49.


Vibram onderwerk Gumlite
Odessa (2640)

Slijtvaste, lichtgewicht zool met een grof geblokt profiel, in zwart en bruin. De zool is 10mm dik en de hak heeft een hoogte van 24mm. Maat 36 t/m 47.


Vibram onderwerk Morflex

Slijtvaste, licht gewicht zool met een fijn ribbel profiel en sleehak. 
Maat 36 t/m 46 in zwart en wit.
Vibram onderwerk 1136

Deze zool met een grof profiel is ideaal voor de classic modellen van Timberland. De zool is 10mm dik en heeft een hak hoogte van 24mm. Maat 36 t/m 48. In zwart of beige.

 


Vibram onderwerk Gloxi

Slijtvaste, lichtgewicht zool met sleehak. Erg soepel door de diepe lijnen tussen het fijn geribbelde profiel. Maat 41 t/m 46, zwart en wit.

 Extra opties